Bakslag
En sjukpensionärs vardag och betraktelser

Företagsförmedling - Köpa ett företag?

december 8, 2008 08:26 by Örjan J

Under helgen som varit så har en tanke slagit mig kring min sysselsättning här i hemmet, sjukpensionär som man är.

Man kanske borde införskaffa sig en hobby? Förutom fisket då. Jag pratade faktiskt om det här med min granne som föreslog att jag kanske borde bli egen företagare, visst tänkte jag det passar säkert en sjukpensionär som inte ens är aktuell på marknaden längre.

Dock kunde jag inte få bort tanken från huvudet, tänk om man faktiskt skulle bli egen företagare? Till något litet företag? Det finns gott om företag som utför just företagsförmedling, de skulle ju hjälpa en på traven när det kommer till att köpa företag som lämpar sig.

Men frågan är ju då vad för verksamhet man skulle rikta sig mot? Jag har ju inte så många äss i rockärmen som man gärna hade önskat.

 

// Örjan J


Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 21. 2018 06:37