Bakslag
En sjukpensionärs vardag och betraktelser

Störande grannar

oktober 22, 2008 09:08 by Örjan J

 

Jag trodde jag skulle få spel på mina grannar i morse. De förde ett sådant förbannat liv så jag visste inte vad jag skulle göra, ibland önskar man att hemmet var lite mer ljudisolerat. Då skulle man vartfall få slippa de där förbannande spontanrenoveringarna som tycks ske med jämna mellanrum.

Spika här och tappa saker i golvet där. Klockan 08.00? Är det inte då alla människor ska vara PÅ jobbet, inte PÅVÄG till arbetsplatsen. Påväg och påväg, de tycks ju de inte vara i vilket fall som helst när de står där med hammare och spik i första hugg.

Hinner de inte sätta upp tavlor sedan? MÅSTE det göras vid den här tiden? Jag säger då det. Jag som inte har några vardagliga tider att passa kanske ska börja spika och bonka i väggarna klockan tolv på natten? Då kanske de lär sig att dagen är menad att bli dålig pågrund utav sömnbrist.

Nåväl, möter jag de i trappen så ska jag tala om för dem ett och annat.

Idag hade jag faktiskt planer på att gå och fiska, jag köpte ett helt nytt fiskespö igår som behöver ses över. Jag vet inte längre, jag är nog inte på humör för att fiska av någon anledning..

 

// Örjan J


Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 21. 2018 06:41