Bakslag
En sjukpensionärs vardag och betraktelser

Tapetsering, till bådas förvåning.

november 3, 2008 09:58 by Örjan J

 

Måndag återigen. Helgen har varit innehållsrik för omväxlingsskull. Under veckan som varit så har inte mer än fiskandet blivit av, jag fick dessutom med en utav grannarna på en liten tur. Vi hade turen med oss och det kom lite duggregn, vi fick ett par fiskar var och frun i huset var allt annat än nöjd. Middagen blev god dock, fast jag mer eller mindre blev tvingad till att delta i fiskrensningen.

Fredagen spenderades hos det äldsta barnbarnet som firade sin födelsedag, det blev smörgårstårta och en trevlig eftermiddag/kväll.

Under lördagen var jag och min fru i centrum och kollade runt i olika inredningsaffärer, jag nämnde min idé kring renovering och hon blev faktiskt positivt inställd till detta. Den som söker skall finna var mottot för den dagen. Söndagen tillbringades med tapetsering utav sovrummet, det blev faktiskt inte så pjåkigt som vi båda hade misstankar om.

Från någon mellanblå färg till en lite beigare ton, nu måste vi anpassa allt annat efter detta också men det hoppas vi att Margareta, min fru, står för.

 

// Örjan J


Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 21. 2018 06:40