Bakslag
En sjukpensionärs vardag och betraktelser

Weekend

oktober 27, 2008 08:20 by Örjan J

 

Det är snart dags för oss att åka på en weekend. Precis som vi brukar göra varje år jag, min fru och det äldsta barnbarnet. Vi brukar åka strax innan jul och det brukar vara en helt okej ursäkt från min sida att slippa julhandlingen. Semester och inte behöva julhandla. Det är perfekt. 

Min fru vill gärna ha mer tid än vad hon behöver så hon brukar sköta det innan semestern och jag brukar skylla på att jag är utmattad innan semestern. Jag undrar lite vart detta årets mål blir, vi har haft funderingar på Prag.

Hittade lite information om det här. Hur bra låter inte den här meningen:

"Tjeckiskt öl påstås med rätta som det bästa i världen. Det inhemska köket är bastant med schnitzlar, fläskstek, knödeln och surkål"

Det enda som skulle hindra mig från att föreslå detta till min fru är om det inte finns något bra hotell ledigt. Det börjar ju ändå dra ihop sig och mycket är nog redan bokat. Är man på semester, så ska det också kännas så. God mat, god dryck och ett bra hotellrum.

 

Förresten, att de inte korrektur läser insändarens text när de publicerar det. Promenera stavas fortfarande med ett N sedan jag såg efter sist!

 

// Örjan J


Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 21. 2018 06:38